Wageningen 1

Mannen, 1, 4e klasse H

10 februari 2018 14:30

Het in de vierde klasse H West 1 zaterdag hooggeplaatste FC Lienden kreeg nog voor het carnaval een flinke kater te verwerken.

Tegen WVV Wageningen, met vijf punten uit dertien wedstrijd bepaald geen hoogvlieger, werd het 1-3, na een 1-0 voorsprong bij de rust. Dat doelpunt viel in de 28ste minuut na een dieptepass op Erik Elings. Die was veel sneller dan zijn tegenstander. Daarna liet FC Lienden nog enkele kansen liggen. De 1-1 van aanvoerder Patrick Kneepkens in de 46ste minuut was het begin van het einde voor de thuisclub. Niets lukte meer. Wageningen kwam er steeds vaker uit. Verdediger Bart Prins verstapte zich en Kneepkens maakte met een fraaie lob de 1-2. In de blessuretijd tekende invaller Alex Baldwin voor de 1-3.