Echteld 1

Mannen, 1, 4e klasse H

10 maart 2018 15:00

Meer foto's: Wim Brouwers

FC Lienden kreeg in de derby in de vierde klasse H West 1 zaterdag Echteld niet op de knieën. Het werd een bloedeloze 0-0. FC Lienden was voor de rust beter, maar liet vijf opgelegde kansen liggen.

Een van de oorzaken was wel het goede keeperswerk van Arjan Verkuijl. Rabya El Kaddouri kopte vrijstaand naast. Bovendien kreeg die voor en na tien minuten na de rust twee keer een terechte gele kaart en stonden Echteld met tien man.Toch ging Dennis de Koning tegen het eind alleen op de doelman af en passeerde ook hem ook. Voor de lijn redde verdediger Kevin van Ledden. Hiermee eindigde de wedstrijd in een 0-0 eindstand.