DEV Doorn 1

Mannen, 1, 4e klasse H

26 mei 2018 14:30

Meer foto's: Wim Brouwers

FC Lienden won met 1-0 van kampioen DEV Doorn en stelde daarmee deelname aan de nacompetitie van de vierde klasse H West 1 veilig.

Alleen bij een overwinning kon FC Lienden zich plaatsen voor de nacompetitie.

FC Lienden had echter aan één doelpunt voldoende. Dat viel tien minuten voor de rust uit een vrije trap van Bart Prins. Voor het doel werd het kopduel gewonnen en Erik Elings liep de bal over de lijn.

FC Lienden loerde na de hervatting op de counter. DEV had veel balbezit en drukte de thuisclub terug. Dat leverde nauwelijks kansen op. FC Lienden kreeg enkele enorme gelegenheden, maar strandde om de haverklap op doelman Marcel Laros, die vooral Erik Elings tot wanhoop bracht.

Het bleef spannend, maar FC Lienden redde het en speelt zaterdag thuis de eerste nacompetitiewedstrijd tegen DVSU. Aanvang 14.30 uur