... (e.d.)
Assist: Erik Elings

4e klasse H

20 april 2019 14:30

n de zaterdag 4e klasse heeft Lienden een prima, maar zwaar bevochten zege behaald. De ploeg moest in Amerongen op bezoek bij DVSA en wist met 3-2 aan het langste eind te trekken. In de 18e minuut kwam Lienden achter, door een hard en onhoudbaar schot in de kruising. Vijf minuten voor rust was de stand weer in evenwicht. Een vrije trap van Lukas Hulst werd door een DVSA speler achter zijn eigen doelman gewerkt. Na de rust was Lienden de betere ploeg en nam verdiend de leiding door Kevin van Ledden. Tien minuten voor tijd verhoogde Luuk Dam de score naar 1-3. DVSA kwam terug tot 2-3 en probeerde nog de gelijkmaker te fabriceren. Het werd nog een spannend slot, maar Lienden hield de poort dicht en nam de drie punten verdiend mee naar huis. De ploeg blijft derde op de ranglijst met nog drie speelrondes voor de boeg.