Trainers FC Lienden en Echteld betreuren gelijkspel

Echteld 1

15'

4e klasse B

19 oktober 2019 14:30

In de vierde klasse B van district Oost speelde het zaterdagteam van FC Lienden met 1-1 gelijk tegen streekgenoot Echteld. Beide trainers waren niet echt te spreken over de uitslag.,,We speelden goed, maar verzuimden in de tweede helft de winst naar ons toe te trekken”, vond Echteld-trainer Alex van Kuilenburg.

Zijn collega Grimbert van Blijderveen erkende dat Echteld na rust beter was, maar vond dat zijn ploeg in die helft van de 2-0 was bestolen. ,,Wesley de Kort maakte een zuiver doelpunt, maar dat werd op aangeven van de grensrechter van Echteld afgekeurd. Zo’n man verpest dan op die manier toch mijn zaterdag. En het ergste is dat dan twee minuten later de 1-1 valt aan de andere kant.”

Lienden had in de eerste helft een licht overwicht en kwam op voorsprong door een strafschop van Mo Mansouri: 1-0. ,,Dat was ook de enige echte kans die zij kregen”, mopperde Van Kuilenburg. ,,Eigenlijk hebben we helemaal niets weggegeven.”

Na de rust trok Echteld de wedstrijd naar zich toe. De ploeg kreeg kansen, onder meer voor Rik Elings, Obi El Boukrioui, Mohamed El Kaddouri en spits Jamal Aamri. Het was Aamri die na de afgekeurde Lienden-treffer de 1-1 voor zijn rekening nam. Bij die gelijkmaker bleef het.