Widgets

Voetbal is onze passie...

De betuwe is onze trots

Nieuws

Voorlopige indeling Jeugd seizoen 2021-2022

13 juli 10:30  Bij het maken van de teamindelingen voor het nieuwe seizoen zijn we zorgvuldig omgegaan met de beschikbare informatie van trainers/coaches en begeleiders. We hebben zelfs meer tijd genomen, door instroom van nieuwe leden, en COVID, om tot een zo evenwichtig mogelijke indeling te komen. meer »


Vrijwilligers in de spotlights

11 juli 20:30  Waar zou onze maatschappij zijn zonder vijwilligers. Betuwe Totaal zet ze in de schijwerpers. In deze editie (7-7-2021) vertelt Agnieszka Syrko-Zaaier uit Ommeren waarom zij zich inzet als vrijwilligster bij FC Lienden meer »


ZOMERSTART ACTIVITEITEN JONGERENWERK MOZAÏEK

8 juli 17:30  De zomervakantie staat voor de deur! Het jongerenwerk van Mozaïek organiseert in de gemeente Buren, voor jongeren in de leeftijd van 10 t/m 21 jaar 3 toffe activiteiten om de zomer goed te starten! meer »


Eenvoudig geld verdienen voor je club? KNVB AMATEURVOETBALLOTERIJ !!

25 juni 13:00  Zowel sportief als financieel gezien was het voor veel voetballers en verenigingen een pittig jaar. Op sportief vlak hopen we natuurlijk op versoepelingen van de maatregelen zodat er in de zomer wellicht nog iets mogelijk is als het gaat om trainen en het spelen van (onderlinge) wedstrijden. Om verenigingen op korte termijn een klein financieel steuntje in de rug te geven, organiseert de KNVB voor alle voetbalverenigingen in Nederland de 'Amateurvoetballoterij'.meer »


Aankondiging: haal je nijntje Beweegdiploma bij FC Lienden

21 juni 17:30  Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen peuters en kleuters bij voetbalvereniging FC Lienden het nijntje Beweegdiploma halen, dit beweegprogramma sluit mooi aan bij de voetbalopleiding bij FC Lienden jeugd vanaf 5 jaar. meer »


FC Lienden JO9-1 bedankt sponsoren

20 juni 12:15  FC Lienden JO9-1 bedankt onderstaande "echte Liendense" sponsoren die er juist in deze tijd maar weer voor zorgen dat de boys er weer spik en span bij lopen in mooie tenues en picobello tassen. Dit is te danken aan Hoveniersbedrijf Edwin van Dijk, Bianca van den Brink - Zelfstandig JEMAKO distributiepartner en Autobedrijf Jacco de Gooijer. Ontzettend bedankt!!meer »


FC Lienden jeugd en Primera Lienden steunen Oranje

20 juni 12:00  "Zowel de jeugd van FC Lienden alsook Primera Lienden zijn fan van het grote Oranje"Nieuwsbrief FC Lienden Jeugd

30 april 8:00  De jeugdcommissie van FC Lienden wil u graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij onze jeugd. Op frequente basis zal de jeugdcommissie d.m.v. deze nieuwsbrief u informeren over de actuele zaken bij de jeugd. Veel leespleziermeer »


Activiteiten jeugd in meivakantie

24 april 10:45  I.s.m. Jongerenwerkers Mozaïek, zijn er in de meivakantie weer verschillende activiteiten voor de jeugd.meer »


Ga naar archief