Widgets

Voetbal is onze passie...

De betuwe is onze trots

Nieuws

STOPTOBER

Gisteren, 6 oktober 15:30  Net als voorgaande jaren worden er nu ook in de maand oktober diverse Fresh Air Walks in de gemeenten Buren en Neder-Betuwe georganiseerd. Was het in andere jaren puur op het Stoppen met roken gericht, dit jaar wordt het breder getrokken en is er de oproep aan alle inwoners om in beweging te komen. Dit alles onder de noemer; Samen in beweging.meer »


Herfstvakantie activiteit: JO15 - JO19

2 oktober 11:00  Op woensdag 26 oktober 2022 a.s. organiseert de activiteitencommissie in samenwerking met MARS-GameEvents een FIFA 23-toernooi .meer »


Herfstvakantie activiteit: JO7 - JO14

2 oktober 10:45  Op woensdag 26 oktober 2022 a.s. organiseert de activiteitencommissie in samenwerking met Voetbalschool Focus een heuse topvoetbal-clinic.meer »


In de Picture: Breus van Dee

2 oktober 10:15  Breus van Dee trapte jarenlang als speler van FC Lienden tegen een bal: ‘Een huis in Lienden? Maar dan moest ik wel bij de voetbalclub komen spelen.’ ‘Ik was 20 jaar en zocht voor mijn aanstaande en mezelf een woning in Lienden. Die kon ik wel krijgen, maar dan wel op één voorwaarde: dat ik bij FC Lienden kwam spelen. De voorwaarde die destijds door Ko de Kamp werd uitgesproken. De keus was snel gemaakt. Ik was immers gek van voetbal. We hadden een huis! We konden trouwen.” Aan het woord is Breus van Dee (76). Die maar liefst 20 seizoenen in het eerste elftal van FC Lienden speelde. Mooie sportieve jaren ervoer. Nog samenspeelde met onder meer de tweelingbroers Honders en Henk van de Berg. Jongens die later voor geld overstapten naar andere clubs. meer »


Nieuwsbrief FC Lienden Jeugd

26 september 22:30  De jeugdcommissie van FC Lienden wil u graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij onze jeugd. Op frequente basis zal de jeugdcommissie d.m.v. deze nieuwsbrief u informeren over de actuele zaken bij de jeugd. Veel leespleziermeer »


VUURWERK VERBODEN !!!!

21 september 12:15  VUURWERK VERBODEN !!!! meer »


Harry Sacksioni nu als trainer actief bij FC Lienden

11 september 11:15  Tientallen jaren is Harry Sacksioni al als speler op de velden van FC Lienden actief. Als er 's avonds of zaterdags een bal rolt, Harry is erbij. Vorig seizoen werd hij door hoofdtrainer Marcel Muhlack gevraagd hem zo nu en dan bij de trainingen van de zaterdag 1 te assisteren. Het trainen van een groep spelers beviel Harry wel. meer »


Rabobank Clubsupport 2022 t/m 27 september

7 september 0:00  Ook FC Lienden doet dit jaar weer mee met de Rabobank Clubsupport 2022. Vanaf 5 september t/m 27 september kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op onze mooie voetbalvereniging FC Lienden. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag wat wij kunnen verdienen voor onze vereniging. Dus trommel zoveel mogelijk familie, vrienden, collega's etc. op om te stemmen op FC Lienden. Stemmen kan alleen als je lid bent bij de Rabobank.meer »


Prima voor Elkaar Cup bij V.V. Dodewaard

22 augustus 13:15  Prima voor Elkaar Cup bij V.V. Dodewaard meer »


Nieuwe verzorger FC Lienden

18 augustus 11:15  Nieuwe verzorger FC Liendenmeer »


Ga naar archief