Widgets

Voetbal is onze passie...

De betuwe is onze trots

Nieuws

Voorlopige indeling Jeugd seizoen 2021-2022

13 juli 10:30  Bij het maken van de teamindelingen voor het nieuwe seizoen zijn we zorgvuldig omgegaan met de beschikbare informatie van trainers/coaches en begeleiders. We hebben zelfs meer tijd genomen, door instroom van nieuwe leden, en COVID, om tot een zo evenwichtig mogelijke indeling te komen. meer »


ZOMERSTART ACTIVITEITEN JONGERENWERK MOZAÏEK

8 juli 17:30  De zomervakantie staat voor de deur! Het jongerenwerk van Mozaïek organiseert in de gemeente Buren, voor jongeren in de leeftijd van 10 t/m 21 jaar 3 toffe activiteiten om de zomer goed te starten! meer »


Aankondiging: haal je nijntje Beweegdiploma bij FC Lienden

21 juni 17:30  Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen peuters en kleuters bij voetbalvereniging FC Lienden het nijntje Beweegdiploma halen, dit beweegprogramma sluit mooi aan bij de voetbalopleiding bij FC Lienden jeugd vanaf 5 jaar. meer »


FC Lienden JO9-1 bedankt sponsoren

20 juni 12:15  FC Lienden JO9-1 bedankt onderstaande "echte Liendense" sponsoren die er juist in deze tijd maar weer voor zorgen dat de boys er weer spik en span bij lopen in mooie tenues en picobello tassen. Dit is te danken aan Hoveniersbedrijf Edwin van Dijk, Bianca van den Brink - Zelfstandig JEMAKO distributiepartner en Autobedrijf Jacco de Gooijer. Ontzettend bedankt!!meer »


FC Lienden jeugd en Primera Lienden steunen Oranje

20 juni 12:00  "Zowel de jeugd van FC Lienden alsook Primera Lienden zijn fan van het grote Oranje"


Nieuwsbrief FC Lienden Jeugd

30 april 8:00  De jeugdcommissie van FC Lienden wil u graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij onze jeugd. Op frequente basis zal de jeugdcommissie d.m.v. deze nieuwsbrief u informeren over de actuele zaken bij de jeugd. Veel leespleziermeer »


Gasttraining DSE - FC Lienden jeugd

22 maart 10:30  Extra training op zaterdag 20 maart voor de FC Lienden jeugdteams en bijscholing trainers.meer »


FC Lienden meisjes trainen met elkaar

19 maart 17:30  Naast de training met het jongensteam gaan de meisjes van 9 tot en met 13 jaar elke donderdag van 18.30 uur tot 19.30 uur, een uurtje extra trainen met elkaar (meiden bij meiden).meer »


Gasttraining FC Lienden Jeugd – Voetbalschool DSE

13 maart 9:00  Op zaterdag 20 maart is er een gasttraining waarbij spelers en trainer (i.v.m. train de trainer) van de verschillende teams worden uitgenodigd. De trainer zal worden geïnformeerd over de oefenstof die wordt gegeven en wordt betrokken bij de training:meer »


Geslaagde FC Lienden Vriendjes en Vriendinnetjesdag

28 februari 15:15  82 kinderen van FC Lienden en de gemeente Buren, in de leeftijd van 5 tot 14 jaar, hebben genoten van een potje voetballen en allerlei voetbalspelletjes. meer »


Ga naar archief