Algemeen - Lienden
Widgets

Voetbal is onze passie...

De betuwe is onze trots

Algemeen

Wedstrijdsecretaris:
Dick van Ingen
T: 06 40282954
M: secretaris@fclienden.nl

Het seniorenvoetbal bij FC Lienden omvat 3 seniorenteams op zaterdag, 1 seniorenteam op zondag, 35+ voetbal op de vrijdagavond en Walking Football op de dinsdagmorgen.

Het eerste zaterdagteam speelt in de 4e klasse, het tweede en derde zaterdagteam spelen in de res. 6e klasse. De lagere teams kunnen zgn. ‘vriendenteams’ zijn.

FC Lienden wil binnen haar mogelijkheden en op een verantwoorde manier ruimte bieden aan zowel prestatiegericht voetbal als recreatief voetbal. Aspecten als sportiviteit, gezelligheid en binding worden daarbij belangrijk gevonden en iedereen vanuit Lienden en de nabije omgeving moet graag bij FC Lienden willen en kunnen voetballen.

Het seniorenvoetbal moet voor doorstromende jeugdleden een omgeving zijn waar iedereen terecht kan en welkom is.

Het 35+-voetbal van FC Lienden bestaat uit een bonte verzameling voetballiefhebbers. Er zijn mannen die jaren in het eerste elftal hebben gespeeld, maar ook spelers die nooit zo hoog voetbalden.

Wat ze gemeen hebben, is de behoefte om op hun ‘oude’ dag nog gezellig tegen een balletje te trappen. Kijk voor meer informatie bij Team-informatie van Lienden 35+.

 
Delen