Widgets

Voetbal is onze passie...

De betuwe is onze trots

Privacyverklaring


Dit is de privacyverklaring van Businessclub FC Lienden, hierna te noemen: "BC FC Lienden".

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: bcfclienden@fclienden.nl.

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

Doel

Welke persoonsgegevens

Grondslag

Bewaartermijn

Ontvangers

Voorafgaand aan en tbv het uitvoeren van de overeenkomst en de administratie van het lidmaatschap.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Logo
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Type overeenkomst
  • Betaalgegevens

 

 

Uitvoering van de overeenkomst

Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna. Daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden.

  • Sponsit (relatiebeheersysteem)
  • Andere BC leden
  • Administratiekantoor
  • Belastingdienst

Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres

 

Uitvoering van de overeenkomst

 

Zolang als men aangemeld is.

  • E-marketingtools

 

Cookies
BC FC Lienden heeft geen eigen website maar maakt onderdeel uit van de algemene website van FC Lienden. Omtrent de cookies verwijzen wij u naar de privacy statement van de vereniging FC lienden.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden
Zonder uw toestemming verstrekt BC FC Lienden uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die BC FC Lienden met u heeft, tenzij BC FC Lienden wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens
U hebt het recht BC FC Lienden te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij BC FC Lienden op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal BC FC Lienden deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van BCb FC Lienden hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens
BC FC Lienden treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Wijziging van het privacy beleid
BC FC Lienden past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de algemene website van FC Lienden onder submenu Businessclub zal steeds de meest recente versie van onze Privacyverklaring worden opgenomen. BC FC Lienden raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal BC FC Lienden er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Contactgegevens
BC FC Lienden heeft geen functionaris gegevensbescherming. Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of BC FC Lienden wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:
E-mail:                          bcfclienden@fclienden.nl

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Delen