𝗙𝗖 𝗟𝗶𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗽𝗮𝗸𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗺𝗼𝗲𝗶𝘁𝗲 𝘂𝗶𝘁𝘇𝗲𝗴𝗲 𝗯𝗶𝗷 𝘃𝘃 𝗨𝗰𝗵𝘁𝗮

24 oktober 2021 12:15

𝗔𝗮𝗿𝗱𝗶𝗴 𝘄𝗮𝘁 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗲𝗸 𝗹𝗮𝗻𝗴𝘀 𝗱𝗲 𝗸𝗿𝗶𝗷𝘁𝗹𝗶𝗷𝗻𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗽𝗮𝗿𝗸 ‘𝗗𝗲 𝗛𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻’ 𝗶𝗻 𝗢𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻/𝗜𝗝𝘇𝗲𝗻𝗱𝗼𝗼𝗿𝗻 𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗿 𝗲𝗲𝗻𝘀 𝗴𝗼𝗲𝗱 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘀𝘁𝗮𝗮𝗻. 𝗗𝗲 𝗕𝗲𝘁𝘂𝘄𝘀𝗲 𝗱𝗲𝗿𝗯𝘆 𝘁𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘃𝘃 𝗨𝗰𝗵𝘁𝗮 𝗲𝗻 𝗙𝗖 𝗟𝗶𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻 𝘇𝗼𝘂 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴𝗲 𝘃𝘂𝘂𝗿𝘄𝗲𝗿𝗸 𝘇𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻. 𝗘𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗱𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗱 𝗱𝗶𝗲 𝗼𝗽 𝗵𝗲𝘁 𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗽𝘀𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝘀𝗻𝗲𝗱𝗲 𝗴𝗲𝘀𝗽𝗲𝗲𝗹𝗱 𝘇𝗼𝘂 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻. 𝗗𝗮𝘁 𝘄𝗮𝘀 𝗲𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗴𝗲𝘃𝗮𝗹. 𝗩𝘃 𝗨𝗰𝗵𝘁𝗮, 𝗱𝗮𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲 𝗽𝗼𝘀𝗶𝘁𝗶𝗲𝘀 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝟰𝗲 𝗸𝗹𝗮𝘀𝘀𝗲 𝗕 (𝗢𝗼𝘀𝘁) 𝗯𝗲𝘇𝗲𝘁, 𝗲𝗻 𝗸𝗼𝗽𝗹𝗼𝗽𝗲𝗿 𝗙𝗖 𝗟𝗶𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗯𝗮𝗸𝘁𝗲𝗻 𝗲𝗿 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘃𝗲𝗲𝗹 𝘃𝗮𝗻. 𝗗𝗲 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗷 𝘄𝗲𝗿𝗱 𝘄𝗲𝗹 𝗴𝗲𝘄𝗼𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗙𝗖 𝗟𝗶𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻, 𝗶𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗱𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗱 𝗱𝗶𝗲 𝗮𝗹𝗹𝗲𝗲𝗻 𝘄𝗮𝘁 𝘀𝗰𝗼𝗿𝗲 𝗯𝗲𝘁𝗿𝗲𝗳𝘁, 𝗯𝗲𝗸𝗹𝗶𝗷𝗳𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗮𝗮𝗻𝗵𝗮𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗿 𝗠𝗮𝗿𝗰𝗲𝗹 𝗠𝘂𝗵𝗹𝗮𝗰𝗸.

𝗢𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻 – FC Lienden nam vanaf de aftrap het heft in de handen. Bijna 45 minuten lang werd de thuisploeg teruggedrongen op eigen helft. De keren dat er van een aanval op het doel van FC Lienden sprake was waren op de vingers van een hand te tellen. vv Uchta beperkte zich tot verdedigen. De Liendense formatie van trainer Muhlack ontbrak het vervolgens aan creativiteit om de verdediging van vv Uchta uit elkaar te spelen. Toch kwam de koploper uit Lienden nog voor rust op 1-0. Op een schuiver van zeker 20 meter was de doelman van vv Uchta kansloos. Het betekende gelijk de ruststand.
𝗡𝗶𝘃𝗲𝗮𝘂
Het spelniveau werd er in de tweede helft niet beter op. FC Lienden was ook nu het meest in balbezit, maar steeds waagde vv Uchta zich oppertune naar voren. Dat leidde in de 78e minuut tot de gelijkmaker van Nico den Hartog. De gelijkmaker werd in verdacht buitenspelpositie gescoord. Het spel werd er na deze gelijkmaker niet beter op. Er werden vele man tegen man duels uitgevochten, in plaats van het als team te doen. Toch was het FC Lienden dat alsnog de winst pakte. Colin Houth werkte op een wat eigenaardige wijze de 2-1 binnen. Waar een totale botsing met de doelpaal werd voorkomen. De ploeg van trainer Michel op ’t Hoog probeerde het nog wel met veel fysiek, maar het bleef bij een 2-1 zege voor FC Lienden.
𝗙𝗼𝘁𝗼𝗯𝗶𝗷𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗳𝘁: 𝗗𝗲 𝟮-𝟭 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗙𝗖 𝗟𝗶𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗱𝘂𝗽𝗹𝗼 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗮𝗸. 𝗚𝗲𝘀𝗰𝗼𝗼𝗿𝗱 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗖𝗼𝗹𝗶𝗻 𝗛𝗼𝘂𝘁𝗵. (𝗙𝗼𝘁𝗼'𝘀: 𝗪𝗶𝗺 𝗕𝗿𝗼𝘂𝘄𝗲𝗿𝘀)
𝗙𝗼𝘁𝗼𝗯𝗶𝗷𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗳𝘁: 𝗗𝗲 𝗱𝗲𝗿𝗯𝘆 𝘁𝗿𝗼𝗸 𝗱𝗲 𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗲𝗸𝗲 𝗯𝗲𝗹𝗮𝗻𝗴𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴. (𝗙𝗼𝘁𝗼: 𝗪𝗶𝗺 𝗕𝗿𝗼𝘂𝘄𝗲𝗿𝘀)
𝗙𝗼𝘁𝗼𝗯𝗶𝗷𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗳𝘁: 𝗕𝗹𝗮𝘂𝘄𝗲 𝗿𝗼𝗼𝗸𝗽𝗹𝘂𝗶𝗺𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘃𝘂𝘂𝗿𝘄𝗲𝗿𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗻 𝗻𝗮 𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗱𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗱. (𝗙𝗼𝘁𝗼: 𝗛𝗲𝗻𝗸 𝗝𝗮𝗻𝘀𝗲𝗻)