A-junioren zaterdag, A1, 2e klasse 03

5 april 2014 12:45

Adema, M.

Veensche Boys a1 lienden 5-4 1 bis

Opstelling: Nick Homburg,Bryan Dasler,Ivo Loch, Mitchel Ossel, Robin Koole, Esli Kalkman, Vincent van Steeg, Henry Hijwegen, Ragheed Wasteen en Jeffry Dasselaar. Wissels: Jordi van Weert, Vidan Samardzic, Robin Ganpat, Kilian van Kasteel, Rowan Albert deze spelers zijn allen ingevallen. Deze wedstrijd is verloren maar dan wel tegen een betere tegenstander. Lienden speelde zeer compact met naar het middenveld terugzakkende spitsen. Op deze manier werd er steeds een man meer situatie op de mat gelegd. Foto’s Kees van den Heuvel

Veensche Boys a1 lienden 5-4 2 bis

Toch dwongen wij af dat zij niet direct druk op onze opbouw konden uitvoeren. Lienden had meer balbezit maar wij kwamen ook aan aanvallen toe en kregen enkele kansen. Verdedigend werd ook weinig weggegeven maar helaas kwam de tegenstander na een corner waarbij wij te laat ingrepen op voorsprong. Deze achterstand deed ons weinig en wij bleven toch de duels aangaan en probeerden te voetballen zoals wij dat willen. Er gaat echter nog wel wat fout en het voor elkaar werken hoeden wij nog niet lang genoeg vol. Rust 0-1.

Tweede helft hetzelfde spel beeld waarbij lienden iets meer inzakte om dan snel in de omschakeling aan te vallen. Wij konden toch vrij lang partij geven maar na een hoge voorzet en weer te laat ingrijpen kon een speler van lienden toch scoren 0-2. Wij bleven ook nu ons best doen en werden een aantal keren gevaarlijk en hadden een penalty moeten krijgen nadat Rowan tegen de grond was gewerkt maar nee weer niet. De spits van lienden was een lastige tegenstander en deze scoorde dan ook de derde goal. Nu was de wedstrijd wel gelopen met Lienden als de betere ploeg in deze sportieve wedstrijd. Toch verdienen alle spelers van Veensche boys een compliment door te blijven voetballen en te blijven gaan werd het geen debacle.