FC Lienden makkelijk langs Barendrecht

3 - 0

Barendrecht 1

2 augustus 2014 15:00

LIENDEN – Zondagtopklasser FC Lienden won vanmiddag in eigen huis met 3-0 van zaterdagtopklasser Barendrecht. De wedstrijd werd enige tijd onderbroken vanwege onweer.

FC Lienden trok fel van leer en kwam in de derde minuut op voorsprong. De van Hercules overgekomen Aderrahim Loukili kopte een corner van Maikel Lange raak. Na een klein kwartier ging de regen over in onweer en konden de 22 acteurs 25 minuten de kleedkamer opzoeken. FC Lienden kwam daarna opnieuw goed voor de dag. Youssef El Jebli miste nog een behoorlijke kans voordat Loukili in de 35e minuut op aangeven van dezelfde El Jebli er 2-0 van maakte. Barendrecht kreeg nauwelijks mogelijkheden.

Ook na rust was FC Lienden beter. Ansu Sani Camara had de derde op zijn schoen, maar hij schoot oog in oog met de Barendrecht doelman over. In de tweede helft werd flink gewisseld om veel spelers de nodige minuten te geven. Rafael Uiterloo was één van hen en die schoot in de 77e minuut na een solo de bal in de lange hoek en tekende zo voor de 3-0 eindstand. Volgende week zaterdag speelt FC Lienden uit tegen zaterdaghoofdklasser Bennekom.

BRON: tweenul.nl