Scheidsrechter

Cairo, L.P.S.

Accommodatie

Onbekend

LIENDEN - FC Lienden heeft zondag goede zaken gedaan tegen VVSB. De Betuwse topklasser won met 1-0, dankzij een laat doelpunt van invaller Mo Ajiach.

FC Lienden en VVSB, die vooraf samen met De Treffers op een gedeelde vierde plaats stonden, lieten op De Abdijhof eigenlijk geen moment hoogstaand voetbal zien. In de eerste helft ging het spel met veel lange ballen over en weer. Veel kansen leverde het niet op. Na 9 minuten schoot VVSB-spits Giovialli Serbony wel rakelings naast en een poging van Tom van der Neut werd geblokt.

Overhand
Ook na de pauze deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Nadat Serbony in het zijnet had geschoten, belandde een inzet van Rafael Uiterloo op de voeten van doelman Ronald van der Meer. Uit de resterende corner schoot Marciano van Leijenhorst van dichtbij over. Aan de andere kant haalde Christiaan van Hussen een inzet van Jordy Zwart van de lijn.

Ajiach
FC Lienden-trainer Hans van de Haar bracht vervolgens aanvallers Ajiach en Ansu Camara binnen de lijnen voor Uiterloo en Milad Intezar. Beide invallers waren betrokken bij de 1-0 na 84 minuten. Na een goede actie van Camara werd de inzet van Youssef el Jebli gepareerd. Van Hussen gleed de bal weer voor het doel, waar Ajiach alert was en de bal binnentikte. Doelman Jan Schimmel vertolkte vervolgens nog een heldenrol door een volley van Tomas Tavilla op schitterende wijze uit de bovenhoek te tikken.