Scheidsrechter

Grilis, B.A.F.

Accommodatie

Onbekend

LIENDEN - FC Lienden is de tweede seizoenshelft begonnen met een overwinning. De Betuwse topklasser was met 2-1 te sterk voor OJC Rosmalen.

De ploeg van trainer Hans van de Haar nam na 24 minuten de leiding. Youssef El Jebli rondde af na goed doorjagen van Erik van Eem: 1-0. De bezoekers had aanvallend weinig in te brengen, maar kwam na 35 minuten wel op schitterende wijze op gelijke hoogte. René Geerts schoot de bal vanaf ruim 20 meter in de bovenhoek: 1-1. Na rust nam FC Lienden meteen het initiatief weer in handen. Na 64 minuten zorgde aanvoerder Mike Vreekamp, terug in de basis door de schorsing van Ralph Dua, op aangeven van Abderrahim Loukili 2-1. Daarna verzuimden El Jebli en Rafael Uiterloo het duel voortijdig op slot te gooien. OJC probeerde in de omschakeling nog iets terug te doen, maar slaagde daar niet in.

FC Lienden heeft als koploper nu 7 punten voorsprong op nummer 2 UNA. VVSB kwam niet in actie tegen EVV en staat met een duel minder op 8 punten.

Bron:  De Gelderlander

Foto's:  Kees Schreuders'