Mannen zondag, 1, Topklasse Zon

1 februari 2015 14:30

Wiemer, A.

Opstelling

LIENDEN - Koploper FC Lienden heeft zondag op eigen veld gewonnen van EVV. De Betuwse topklasser was met 2-0 te sterk.

De ploeg van trainer Hans van de Haar kwam al binnen een minuut op voorsprong. Erik van Eem kopte een lange bal door, waarna Abderrahim Loukili doelman Michel Vercruysse omspeelde en de score opende: 1-0.

Na 58 minuten verdubbelde Marciano van Leijenhorst de voorsprong. De verdediger kopte de rebound binnen, nadat Loukili de lat had geraakt: 2-0. De thuisploeg kreeg daarna diverse kansen om verder uit te lopen, maar gescoord werd er niet meer. Zo werd een schot van Youssef El Jebli van net over de middenlijn ternauwernood onschadelijk gemaakt door Vercruysse.

FC Lienden handhaafde met de zege de voorsprong van 5 punten op nummer 2 VVSB, dat met 4-0 van De Treffers won.

Bron:  De Gelderlander

Foto's: Freddy van den Berg