Elswijk, C.C. van

Accommodatie

Onbekend

Opstelling Lienden 1 (zon)

GROESBEEK - FC Lienden heeft in de topklasse averij opgelopen. In Groesbeek kwam de koploper uit op 3-3 tegen De Treffers en dat was een fikse meevaller. De Betuwenaren hadden over geluk niet te klagen.

De Treffers was zondagmiddag veel beter dan Lienden, maar maakte op cruciale momenten ook onvergeeflijke fouten. Na ruim 20 minuten stond De Treffers in de topper al op 2-0. Ken Leemans opende na 14 minuten de score. Santiago Palacios scoorde na 20 minuten met een fraaie kopbal.

Lienden liet niets zien, maar kwam na 45 minuten op 2-1. Abderrahim Loukili versierde een strafschop, die door Youssef el Jebli werd verzilverd.

Tweede helft Na rust kwam Lienden ook op 2-2. Doelman Niels Kornelis van De Treffers leverde de bal na een uur zomaar in bij Christiaan van Hussen. De middenvelder trof van afstand een verlaten doel aan.

De Treffers kwam daarna op 3-2. Ditmaal kreeg de Groesbeekse ploeg een cadeau van arbiter Van Elswijk. Palacios was van elf meter gedecideerd.

In een hectische slotfase kwam Lienden die achterstand weer te boven. Na 90 minuten werkte invaller Mohammed Ajiach de 3-3 binnen.

Bron:  De Gelderlander

Foto's:  Kees Schreuders