Mannen zondag, 1, Topklasse Zon

8 maart 2015 14:30

Wiemer, A.

Opstelling Lienden 1 (zon)

ROTTERDAM - FC Lienden heeft dure punten laten liggen in de titelstrijd in de topklasse zondag. De Betuwse ploeg speelde in Rotterdam met 2-2 gelijk bij laagvlieger Leonidas. De ploeg van Hans van de Haar liep desondanks 1 punt uit op VVSB, dat met 2-1 verloor bij UNA.

Leonidas nam na 20 minuten de leiding via Burak Dogan. Lang kon de thuisploeg niet van de voorsprong genieten, want Rafael Uiterloo zorgde 3 minuten later met een prachtig afstandsschot voor de gelijkmaker: 1-1. Nog voor rust zette Dogan de Rotterdammers opnieuw op voorsprong: 2-1.

In de 2e helft ging FC Lienden op jacht naar een punt. De 2-2 viel uiteindelijk 10 minuten voor tijd. Invaller Mo Ajiach strafte een fout van Regilio Nooitweer af. Even later moest Leonidas nog met 10 man verder na een rode kaart voor Lubos Adamec. Het veranderde niets meer aan de stand.

Koploper FC Lienden heeft na 22 wedstrijden een voorsprong van 6 punten op VVSB. UNA heeft 5 punten minder, maar speelde al wel een wedstrijd meer. De Liendenaren halen komende zondag de uitwedstrijd bij AFC in.

Bron:  De Gelderlander

Foto's:  Kees Schreuders