Scheidsrechter

Berben, C.J.L.P.

Accommodatie

Onbekend

LIENDEN - FC Lienden heeft de competitie in stijl afgesloten. De kersverse kampioen van de zondagse topklasse was op eigen veld met 7-1 te sterk voor Hercules.
Abderrahim Loukili, vorig seizoen nog speler van de gasten uit Utrecht, was de grote man. Hij nam 4 treffers voor zijn rekening. Na 14 minuten opende de aanvaller op aangeven van Youssef el Jebli de score en 2 minuten later maakte hij na een pass van Rafael Uiterloo ook de 2-0. In de 36e minuut versierde Loukili een strafschop, die door El Jebli werd benut: 3-0. Roy Kelder deed daarna iets terug namens Hercules, waarna Loukili er op slag van rust 4-1 van maakte.

Na de pauze voerde FC Lienden de score verder op. Na 58 minuten zorgde Loukili voor de 5-1, waarna Mo Ajiach met 2 doelpunten (waarvan een schitterend afstandsschot) de eindstand op 7-1 bepaalde.

De Betuwse ploeg kan zich nu opmaken voor de strijd om het algemene amateurkampioenschap. De ploeg van trainer Hans van de Haar gaat op zaterdag 23 mei op bezoek bij zaterdagtopklasser Kozakken Boys. Een week later is de return in Lienden.

Bron:  De Gelderlander

Foto's:  Kees Schreuders

Foto's: Aart-Jan van Ingen