1-2 verlies op eigen veld tegen Hoofdklasser Argon

1 - 2

Argon 1 (zon)

30 juli 2016 14:00

Opstelling

De staf en selectie zal niet met een goed gevoel aan de team barbeque begonnen zijn na de oefenwedstrijd tegen het komend seizoen in de hoofdklasse debuterende Argon. Op eigen veld ging de ploeg van trainer/coach Hans Kraay jr. met 1-2 onderuit na een zeer matige partij voetbal. Voor de gasten uit Mijdrecht was het de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding terwijl FC Lienden al de nodige potjes gespeeld heeft. Weliswaar ontbreken nog steeds een aantal spelers in de selectie maar dat mag in zo’n wedstrijd geen excuus zijn. De ploeg speelde slordig en inspiratieloos. Argon zette deze wedstrijd bijna 2 volledige teams in. De eerste helft was FC Lienden de bovenliggende partij maar echte kansen waren er nauwelijks. De ploeg miste elke vorm van creativiteit. Bij rust was er een schamele 1-0 voorsprong door een doelpunt in de 28e minuut van Milad Intezar die alleen voor de Argon doelman opdook en beheerst afrondde.

De tweede helft was meer gelijk opgaand en in de 60e minuut slaagde Argon erin langszij te komen. De gasten kregen alle gelegenheid een aanval op te zetten waarna Jesse van Nieuwkerk raak kopte. Een minuut later leek FC Lienden alweer op voorsprong te komen maar de arbitrage besliste anders. Een prima van afstand binnengeschoten bal van Alex van Eem belandde via de lat achter de doellijn maar tot verbazing van alles en iedereen werd er geen doelpunt gegeven. Een kwartier voor het eindsignaal kreeg Argon gemakkelijk een strafschop toegekend na vermeend hands en Jasper Werkhoven zette dit kadootje om in een doelpunt. De thuisclub probeerde in de slotfase nog wel de nederlaag ongedaan te maken maar spannend werd het niet echt. De stand bleef 1-2 in het voordeel van sv Argon en een gevoelige nederlaag voor FC Lienden. Met dit magere resultaat op zak gaat de ploeg op weg naar de volgende oefenwedstrijd. Deze is a.s. dinsdag als om 20.00 uur op sportpark de Eikelhof in Bennekom tegen v.v. Bennekom wordt gespeeld.

Opstelling: Jan Schimmel, Jermo Wilsterman (Mo Ajiach), Leon Broekhof, Guido van Rijn, Mike Vreekamp (Alex van Eem), Wouter de Vogel (Adil Tihouna), Erik de Kruijk (Bjorn Cuperus), Milad Intezar, Brayton Biekman (Jordie van der Laan), Wesley van Merkestein (Erik van de Putte), Arjan Goorman

Met als resultaat een 1-2 nederlaag