FC Lienden wint oefenwedstrijd Zeister elftal met 3-1

Zeister Elftal 1

1 - 3

17 januari 2017 20:00

Meer foto's:  Joop Kappert

FC Lienden speelde dinsdagavond in Zeist tegen het Zeister elftal. Dit is een team samengesteld uit spelers van de voetbalverenigingen in Zeist e.o. zoals Jonathan, Saestum, DOSC, Austerlitz, Patria, FZO en Zeist. Het Zeister elftal heeft de intentie tweemaal per seizoen een wedstrijd te spelen tegen een aansprekende tegenstander. Dit keer was FC Lienden te gast bij Jonathan waar de wedstrijd werd gespeeld. In Zeist kwamen voor het eerst de nieuwe ‘winterse’ aanwinsten Danny van den Meiracker en Frank Wiafe in actie. In de eerste helft begonnen zij in een 4-3-3 formatie aan de wedstrijd. Bij rust was de stand 3-1 voor FC Lienden door doelpunten van Danny van den Meiracker, Wouter de Vogel en Erik van Eem. In de tweede helft kwam een praktisch totaal nieuwe formatie bij FC Lienden in het veld. Gescoord werd er niet meer.

Donderdag speelt FC Lienden opnieuw een oefenwedstrijd. Op sportpark Oud Wulven in Houten wordt om 19.30 uur nog een wedstrijdje gespeeld tegen zondag derdeklasser sv Houten.

Zaterdag gaat FC Lienden voor de competitie op bezoek bij V.V.S.B. in Noordwijkerhout. Deze wedstrijd begint om 18:00 uur.