2-0 winst in oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk 2

2 - 0

RKC Waalwijk 2

25 juli 2017 19:30

Foto's: Wim Brouwers

De tweede wedstrijd in de voorbereiding op de komende competitie van de tweede divisie leverde voor FC Lienden een 2-0 overwinning op tegen de reserves van RKC Waalwijk. Bij rust was de stand 1-0 door een doelpunt van Frank Wiafe die een uitstekende actie van Jawad Bellahsan afrondde.
Danny van den Meiracker bepaalde in de tweede helft met een pegel van verre afstand de eindstand op 2-0.

FC Lienden startte de wedstrijd met de volgende basiself: Simon van Beers, Jermo Wilsterman, Emilio Samsey, Leon Broekhof, Kenny Elders, Jop van Steen, Erik van Eem, Frank Wiafe, Mo Bendadi, Nick Hak en Jawad Bellahsan. Tijdens de wedstrijd vonden de nodige wissels plaats.

A.s. zaterdag speelt FC Lienden opnieuw thuis een oefenwedstrijd. Dan komt derde divisionist JVC Cuijk op bezoek. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark de Abdijhof.