23 september 2017 15:00

Accommodatie

Onbekend

Foto's: Wim Brouwers

Onder zonnige omstandigheden begon Lienden aan zijn eerste competitiewedstrijd. Tegenstander was Oranje Wit uit Elst. Een verzwakt elftal t.o.v. het elftal van vorig seizoen. Direct na aftrap nam Lienden het initiatief en er volgde de ene na de andere scoringskans.

Door 2 doelpunten van Colin Houth was het slechts 2-0 met de rust maar gezien de vele kansen had de score behoorlijk hoger moeten zijn. Na de rust ging het wel vlotter met het scoren. Hoewel de tegenstander ook 1 x scoorde, liep Lienden door doelpunten van Colon Houth, Rik Elings en Erik Elings gemakkelijk uit na een einduitslag van 7-1. Na de pauze maakten de jonkies Sven Braun en Arnoud v. Lavieren hun competitiedebuut voor Lienden.

Zaterdag 30 september staat de uitwedstrijd tegen Victoria Ede op het programma, aanvang 14.30 uur.