Wilskrachtig FCLienden Zaterdag 1 vecht zich terug na achterstand.

VVA Achterberg 1

Mannen, 1, 4e klasse H

7 oktober 2017 15:00

Foto's: Wim Brouwers

Vanmiddag de andere kant van FCLienden Zaterdag 1 gezien. Wat een inzet en helaas zichzelf tekort gedaan door maar met 1 punt de wedstrijd te eindigen tegen VVA. Na aanvang was het eerste kwartier voor de FCLienden en helaas was het 2 keer Rik Elings die na een assist de bal voorlangs schoot. Na dit kwartier kwam VVA er meer uit en in de 20e en 21e minuut waren 2 corners gevaarlijk voor het Lienden doel. In de 33e minuut was het na knullig balverlies op het middenveld ( uit een inworp ) dat de rechtsbuiten van VVA werd gelanceerd die alleen voor Richard Weiman kwam en hem passeerde, 0 - 1. Lienden herpakte zich wel en in de 38e minuut kopte Rik uit een cornerbal van Lloyd Pichard de bal tegen de onderkant van de lat maar helaas niet achter de lijn. Ruststand 0-1

Kort na begin van de 2e helft weer een corner van Lloyd en Bart Prins kopte de bal goed in en via de knie van de keeper leek de bal ook de achterlijn te passeren voordat hij werd weg gewerkt. De scheidsrechter durfde het doelpunt echter niet toe te kennen. Lienden werkte keihard en om elke bal werd gestreden. In de 60e minuut een goed genomen vrije trap van Ron Gaasbeek en was het Alex Timmer die de bal  net voorlangs kopte. Lienden kreeg toch loon naar werken en in de 76e minuut was het Rik die een verkeerde bal van de laatste man van VVA goed beoordeelde en de bal over de keeper van VVA in de linkerbovenhoek schoot, 1 - 1. In de 82-e minuut was het Colin Houth die Erik Elings weg stuurde met een perfecte steekbal. Erik passeerde ook behendig de keeper van VVA en hoefde alleen de bal nog in het doel te schieten. De bal werd helaas met te weinig snelheid op het doel geschoten en was het een verdediger van VVA die nog voor de doellijn de bal kon wegwerken. Keizonde want dan hadden we de 3 punten in Lienden gehouden. Eindstand werd daardoor 1 - 1.

Coaches waren erg tevreden met de geleverde inzet. Spelen we elke week met deze inzet dan kunnen we van elke tegenstander winnen is mijn mening.

Spelers vanmiddag : Richard Weiman, Arnoud van Lavierend ,Bart Prins, Ad van Toorn, Lloyd Pichard, Alex Timmer, Ron Gaasbeek, Luuk Dam, Erik Elings, Colin Houth, Rik Elings, Kevin van Ledden, Chrisjon van Hoften en Maarten Stam. Grensrechter Sjoerd van Ewijk