FCLienden zaterdag 1 komt terug van achterstand

Mannen, 1, 4e klasse H

4 november 2017 14:30

Opstelling Lienden 1

Foto's: Wim Brouwers

FCLienden zat de eerste helft van de derby tegen Echteld totaal niet in de wedstrijd en mocht blij zijn dat het met een ruststand van 0-2 de kleedkamer in kon.
De tegenstander te veel ruimte gevend en een slechte passing leverde voortdurend  balverlies op. Tijdens een scrimmage voor het doel kwam Echteld reeds na 10 min. op voorsprong. Toen 15 min. later Echteld weer scoorde zag het er wel erg donker uit voor FCLienden. Na stevig te zijn toegesproken door de trainer, kwam er een ander FCLienden uit de kleedkamer. Nu kreeg de tegenstander veel minder ruimte en er werd ook veel beter gecombineerd.

Na 15 min. spelen FCLienden mocht FCLienden een vrije trap nemen op de rand van het strafschopgebied. Bart Prins schoot de bal over het muurtje prachtig binnen en FCLienden ging hierna nog fanatieker op zoek naar de gelijkmaker.

Deze kwam pas enkele minuten voor tijd. Rik Elings trapte de bal diagonaal van buiten het strafschopgebied schitterend over de keeper binnen en bracht de eindstand op 2-2. Al met al wel een terechte uitslag.