3 - 0

GVC 1

Mannen, 1, 4e klasse H

16 december 2017 15:00

In de laatste wedstrijd voor het ingaan van de winterstop behaalde Lienden Zaterdag 1 een overwinning op GVC. Een mooie en spectaculaire wedstrijd werd het zaterdag niet.
In de 1e helft werden zelfs een paar prachtige kansen gemist,o.a. door Rik Elings die vrij voor doel naast schoot. GVC zette op een enkel kansje na, hier ook weinig tegenover. Toch nam Lienden halverwege een 1-0 voorsprong. Een strakke voorzet van Rik Elings werd door Colin Houth binnengeschoten. Dit was tevens de ruststand.

Direct na rust werd een doelpunt van Sven Braun afgekeurd wegens hands. Maar 5 min. later zette Sven toch de 2-0 op het scorebord door diagonaal de keeper van  GVC te passeren. Ondanks dat Lienden door onnauwkeurige passes regelmatig balverlies had, kon GVC het Lienden de 2e helft niet moeilijk maken. Toen Colin Houth 10 minuten voor tijd  vanaf rand strafschopgebied de bal met een curve binnenkant paal binnenschoot en daarmee de 3-0 aantekende, was de wedstrijd gelopen. Ondanks dat Lienden een wedstrijd meer heeft gespeeld dan de nummer 3, is een 2e plaats op de ranglijst op dit moment voor dit jonge elftal een prachtig resultaat.