SVMM 1

Mannen, 1, 4e klasse H

27 januari 2018 14:30

Na de winterstop stond er gelijk een topper op het programma voor de Zaterdag 1 namelijk thuis tegen nummer 3 SVMM uit Maarn.

Lienden begon goed en fel aan de wedstrijd en kreeg via Erik Elings een mooie kans om de 1-0 te maken, echter raakte hij de bal net te weinig om de keeper te verrassen. In de 12de minuut was het wel raak na een mooie pas van Colin Houth verscheen Erik Elings voor de keeper en scoorde onberispelijk.

Twee minuten later was het na wederom een prachtige pas van Colinh Houth nu was het Rik Elings die de keeper verschalkte 2-0. SVMM probeerde via snelle en goede combinaties hun spits te bereiken die een aantal keer gevaarlijk voor doelman Richard Weiman verscheen maar de doelman had een paar prima reddingen in huis. Ook Lienden kreeg via Rik Elings nog 2 mogelijkheden voor de rust maar het bleef bij 2-0.

In de 46ste minuut was het na een goede onderschepping van Luuk Dam Colin Houth die de 3-0 tegen de touwen schoot.Een discutabele vrije trap van SVMM ging via de muur tergend langzaam de goal in 3-1. Lienden herstelde de comfortabele voorsprong vrijwel direct, Erik Elings werd diep gestuurd en die bediende zijn neef Rik Elings 4-1.

In de 60ste minuut stond Lienden met 10 man na een te zwaar met rood bestrafte overtreding van Arnoud van Lavieren. Lienden werd terug gedrongen op eigen helft en een vlammend schot van SVMM belandde in de kruising 4-2. SVMM rook bloed en Lienden kon alleen nog maar verdedigen. 5 minuten voor tijd was het weer raak voor SVMM 4-3 maar verder liet Lienden het niet komen en pakte het dikverdiend de overwinning.

De laatste wedstrijd van de 1ste periode is zaterdag 24 Februari uit bij DEV Doorn en bij winst pakt Lienden de periode!!