Datum

16 maart 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

In de zaterdag vierde klasse kreeg Lienden bezoek van koploper VVA Achterberg. Lienden wist de technisch begaafde Achterbergers uitstekend partij te geven. De koploper wist weinig kansen te scheppen. In de eerste helft was het alleen een keer gevaarlijk door Yat-Wing Law, die net miste. Lienden kreeg via Rik Elings een prima kans, maar alleen voor de keeper schoot hij te zacht in. Even later schoot Colin Houth net voorlangs. In de tweede helft was Lienden dicht bij de voorsprong, maar Colin Houth raakte de lat. VVA drong nu wel aan en forceerde een aantal corners. De Liendense verdediging stond echter goed en liet zich niet verrassen. De man aan het scorebord hoefde niet in actie te komen, het was en bleef 0-0.