2 - 1

SVMM 1

4e klasse H

20 oktober 2018 14:30

LIENDEN In de 4e klasse zaterdag heeft koploper Lienden opnieuw gewonnen. Nu werd SVMM uit Maarn met een 2-1 nederlaag naar huis gestuurd.  Het was een zwaar bevochten zege. In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Vlak voor rust nam SVMM de leiding na een blunder in de Lienden defensie. In de tweede helft drukte Lienden de bezoekers steeds verder terug. In de 73ste minuut kwam de gelijkmaker op het bord. Lienden had eigenlijk een penalty moeten krijgen, maar werd afgescheept met een vrije trap net buiten de zestien, die door de net ingevallen Ron Gaasbeek prachtig werd benut. Tien minuten voor tijd kwam Lienden op voorsprong. Na een vrije trap van links stond Ad van Toorn klaar om in te koppen.  SVMM kwam vlak voor tijd op gelijke hoogte. De arbiter kende de goal aanvankelijk toe, maar de grensrechter wist hem te overtuigen van buitenspel. Hij keurde de treffer alsnog af, waardoor de punten in Lienden bleven.